Societat 24/10/2021

La Policia es desplaça als Països Baixos per investigar l'homicidi d'un turista a Palma

La víctima és un neerlandès que va morir el 14 de juliol d'enguany

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia espanyola i neerlandesa durant la investigació.

PalmaAgents de la Policia Nacional es van desplaçar la setmana passada als Països Baixos per col·laborar en una investigació de l'homicidi a un turista neerlandès que va ocórrer el 14 de juliol a la Platja de Palma. La setmana passada membres del Grup d'Homicidis es van desplaçar a Hilversum davant la petició de les autoritats neerlandeses perquè la policia espanyola col·laboràs amb ells en la investigació de la mort del turista.

El succés ocorregut aquest estiu a la Platja de Palma va motivar una investigació del Grup d'Homicidis, que va aconseguir aclarir els fets, detenir un dels presumptes autors i identificar la resta, que van abandonar l'illa de manera apressada després dels fets. Els agents d'Homicidis de la Policia Nacional han estat al voltant d'una setmana als Països Baixos i han assegurat que la col·laboració ha estat "molt fructífera" i els agents han aconseguit aportar coneixements i detalls de la investigació.

En tot el procés de comunicació i col·laboració amb la policia neerlandesa ha estat fonamental la tasca de l'Ambaixada dels Països Baixos. La col·laboració de la Policia Nacional amb la resta de cossos policials de països de la Unió Europea és molt habitual i existeixen "excel·lents" relacions amb intercanvi d'informació i de protocols policials, ha expressat el cos policial.

stats