Societat 01/03/2021

La policia desallotja un dinar a Manacor on hi havia 40 persones de 12 famílies diferents

Els participants i els organitzadors es podrien afrontar a sancions d'entre 3.001 i 60.000 euros per una infracció molt greu

ARA Balears
1 min
Els cotxes que estaven aparcats fora de la finca.

PalmaLa Policia Local i la Policia Nacional han desallotjat un dinar on hi havia 40 persones de 12 nuclis familiars diferents i que s'estava fent en una finca del camí de Son Pobre, a Manacor, segons ha informat l'agència Efe. En total els participants i els organitzadors es podrien afrontar a sancions d'entre 3.001 i 60.000 euros per una infracció molt greu.

Els fets varen succeir aquest diumenge després que l'112 rebés una telefonada a les 16 h de diferents veïns de la zona que alertaven d'aquesta reunió, que en aquests moments està prohibida per l'actual situació d'alerta sanitària que hi ha a Mallorca a causa del covid-19.

Quan la policia va arribar al lloc, varen veure que hi havia vehicles aparcats fora de la finca i varen verificar el que els veïns havien denunciat. Per això, agents de la Policia Local i de la Policia Nacional varen muntar un dispositiu per entrar a la propietat.

Quan alguns dels assistents varen veure els agents entrar varen intentar fugir sense èxit. Després de veure el que estaven fent allà, els agents varen identificar tots els participants i varen demanar a l'organitzador que aturàs el dinar.

stats