Societat 01/01/2022

La policia aixeca 29 actes a diversos locals de Palma per incomplir la normativa covid

Els incidents s'han registrat aquesta matinada passada durant la nit de Cap d'Any

ARA Balears
1 min
La policia local de Calvià a Magaluf.

PalmaLa Policia Local de Palma en coordinació amb la Policia Nacional ha aixecat 29 actes a diferents establiments d'oci de Palma per haver incomplit la normativa covid durant la nit de Cap d'Any. Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, s'havia reforçat el dispositiu policial amb motiu de la nit passada.

Normalment, la campanya de vigilància de Nadal inclou el servei ordinari, l'extraordinari específic i els serveis de reforç en dies concrets, com el cap de setmana. Així i tot, aquesta nit passada, s'hi ha afegit un quart grau de l'operatiu per vetllar pel compliment de la normativa municipal i per atendre la nova normativa covid.

Com a fets destacables, es va intervenir a una festa il·legal al carrer Peraires, que es va paralitzar de manera definitiva, també a un local de l'avinguda Gabriel Roca i a un altre al passeig Mallorca. A part, es varen controlar els llocs habituals, com és el passeig Marítim i la zona dels polígons.

La violència de gènere no dona treva

Els maltractaments i les agressions no van donar treva ni la nit de Cap d'Any. Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, la Policia Local va intervenir a un cas de violència domèstica, un de violència de gènere i "diverses baralles a diferents domicilis". A més, s'ha informat d'un incendi provocat a un vehicle i diverses sancions per conduir sota els efectes de l'alcohol, fins a un total de 81.

stats