Societat 31/12/2021

L'oci nocturn fa una crida a la "responsabilitat individual" i alerta que "sense salut no hi ha festa"

L'associació illenca d'oci nocturn demana consciència social per poder continuar oberts

ARA Balears
1 min
Discoteca BCM de Magaluf.

PalmaL'Associació Balear d'Oci Nocturn i Entreteniment (ABONE) ha fet una crida a la "responsabilitat individual a tota la ciutadania". A més, ha llançat un missatge "contundent i necessari per a aquestes dates", ja que "sense salut no hi ha festa". Aquest divendres, 31 de desembre, han fet un comunicat alertant la població, perquè "el sector ha estat molt assenyalat pel descontrol" i és important que "tots els establiments compleixin la normativa".

La patronal ha explicat que és frustrant "posar-ho tot de la seva part", i que, així i tot, "la situació es desborda per la falta de compliment de mesures d'alguns assistents encara que se'ls cridi l'atenció". Per aquests motius, han demanat "conscienciació i responsabilitat social pel bé de tots".

"Així com es respecten les mesures per anar al súper, també s'han de respectar a l'hora de fer una copa", han reivindicat des d'ABONE. També ha aprofitat per recordar l'exigència del passaport covid i el DNI, l'ús obligatori de la mascareta i la distància de seguretat. Alhora, també han criticat que la proliferació d'esdeveniments il·legals "perjudicarà l'oci i la imatge de les Illes".

Finalment, han volgut explicar que des d'ADONE aposten per la salut i "el benestar de tots". Recorden que han estat el sector amb més restriccions i el darrer a obrir. A més, mantenen la mà estesa per continuar dialogant amb el Govern per, mitjançant mesures, poder continuar tenint obert.

stats