Societat 06/08/2018

El temporal obliga a desviar cinc vols i provoca diverses inundacions

Les fortes pluges a l'interior de Mallorca, després de l'onada de calor dels darrers dies, han arribat sobretot a Inca, Santa Eugènia i Alaró

Aina R. S.
1 min
La tempesta enregistrada pel satèl·lit Aqua. / J. Bauzà a partir de dades Nasa

PalmaDesprés d'un cap de setmana marcat per l'onada de calor més forta de l'estiu, aquest dilluns ha plogut de manera forta i pronunciada en alguns municipis de Mallorca, com Inca, Santa Eugènia i Alaró. L'alerta per fortes pluges s'ha activat entre les 12 i les 18 hores i ha afectat també les connexions aèries, ja que s'han hagut de desviar cinc vols que tenien com a destinació l'aeroport de Son Sant Joan a causa de les fortes pluges.

Dels cinc avions, quatre han estat desviats a l'aeroport d'Eivissa mentre que l'altre al de Barcelona. Els vols provenien de Saragossa, Londres, Doncaster Sheffield, Amsterdam i Eindhoven.

Pel que fa als pobles afectats, Inca ha estat un dels que ha registrat precipitacions més elevades. S'han inundat alguns dels carrers principals i s'han arribat a acumular fins a dos pams d'aigua.

El temporal a Mallorca obliga a desviar cinc vols i provoca diverses inundacions

Diferents usuaris de Twitter impressionats pel canvi de temps han compartit les seves imatges sobre el mal temps a les xarxes:

Als municipis de Santa Eugènia i Alaró també ha plogut amb força i s'hi han produït alguns talls de llum.

A Santa Eugènia també ha plogut amb força
stats