Societat 13/01/2020

Les persones grans i els jubilats tindran una targeta de descompte especial a Mallorca

Es tracta d'una iniciativa del Consell de Mallorca per ajudar-los econòmicament

Ara Balears
2 min
Imatge de la presentació de la 'Targeta Gent Gran' a Mallorca

PalmaLes persones grans i els jubilats de Mallorca que tinguin la targeta de gent gran" podran gaudir a partir d'aquest dilluns de descomptes a 240 establiments comercials de 26 localitats de l'illa. La consellera de Presidència del Consell de Mallorca, Teresa Súarez, ha donat a conèixer aquest dilluns els detalls d'aquesta promoció que, encara que es va presentar la passada legislatura, "és avui, 13 de gener, quan comença a funcionar".

De moment, 240 establiments d'Alcúdia, Algaida, Artà, Binissalem, Calvià, Campos, Can Picafort, Capdepera, Consell, Felanitx, Inca, Lloseta, Llucmajor, Manacor, Marratxí, Montuïri, Muro, Palma, Porreres, sa Pobla, Sant Llorenç, Santa Maria, Santanyí, Sineu, Sóller i Valldemossa s'han integrat en aquesta promoció, encara que, segons la consellera, "el nombre d'establiments s'anirà incrementant de manera gradual". Aquests establiments aplicaran descomptes indeterminats segons cada article a les persones posseïdores de la targeta.

Podran sol·licitar-la els majors de 65 anys i els pensionistes d'entre 60 i 64 anys, presentant el DNI, l'acreditació de pensionista i el justificant d'estar empadronat en alguna població de Mallorca. La targeta també es podrà sol·licitar a través d'internet a web.conselldemallorca.cat i seu.conselldemallorca.net.

Segons ha explicat Teresa Sánchez, la iniciativa del Consell de Mallorca gaudeix de la col·laboració de les diferents federacions de persones grans que difondran la informació perquè els descomptes puguin arribar a més persones.

A la roda de premsa de presentació d'aquesta targeta, Toni Balladó, jubilat i col·laborador d'IB3 Televisió, ha agraït la labor del Consell i ha indicat que les persones grans necessiten "una cosa bona, i aquesta iniciativa ho és".

Comerços de roba, perruqueria, papereria, bijuteria, alimentació i juguetes, entre d'altres, estan adherits a aquesta promoció. Un adhesiu verd visible des de l'exterior dels comerços indica que l'establiment forma part del programa.

stats