Tribunals
Societat 05/07/2023

Llibertat amb càrrecs per a la conductora acusada d'atropellar mortalment un camioner a la via de cintura

La detinguda és acusada d'un delicte d'homicidi imprudent i d'abandonar el lloc de l'accident sense socórrer la víctima

ARA Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil de Trànsit

PalmaLa dona acusada d'atropellar mortalment un camioner a la via de cintura de Palma i fugir del lloc dels fets ha quedat en llibertat amb càrrecs. Menys de 24 hores després que la detinguda s'entregàs voluntàriament a la Policia Local de Palma reconeixent que era ella qui cercava la Guàrdia Civil per atropellar un home a l'Ma-20 i fugir, la dona ha passat ja a disposició judicial després de passar la nit a les dependències del cos armat a Ciutat.

Cal recordar que el succés es va produir passades les 7 h del matí d'aquest dimarts quan un camioner va baixar del seu vehicle a la via de cintura després de tenir problemes mecànics i la dona que conduïa un utilitari el va atropellar mortalment. Segons va informar el 061, fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar una ambulància de Suport Vital Avançat, però la víctima presentava ferides incompatibles amb la vida i, tot i que van intentar recuperar els seus signes vitals, no van poder evitar-ne la mort.

La detinguda és acusada d'un delicte d'homicidi imprudent i d'abandonar el lloc de l'accident sense socórrer la víctima.

stats