Societat 19/07/2015

El nen que ha arribat al món en un cotxe en marxa

Un vídeo viral mostra el moment en què una dona pareix en un cotxe, camí de l'hospital

Ara
1 min

BarcelonaL'increïble part d'una dona en un cotxe en marxa ha impressionat les xarxes per la sang freda d'ella i del seu marit. En el vídeo es veu una dona asseguda al seient davanter, al costat del conductor, en els moments previs al part. Un telèfon al costat del conductor grava tota la seqüència.

El part té lloc amb el cotxe en marxa, perquè la parella intenta arribar a temps a l'hospital, a Houston. Però no és possible. La mare crida de dolor i resulta evident que el moment del part és imminent. Sense deixar de conduir, l'acompanyant li abaixa els pantalons una mica, mentre ella crida: "Està sortint!". En un segon, el nadó és fora: "És un nen!", diu la mare, protagonista d'un part que s'ha convertit en un èxit viral.

L'inesperat part, que va tenir lloc dijous, va passar quan la parella feia 45 minuts que conduïa. Un cop nascut, la mare es col·loca el nen damunt les cames i li dóna copets a l'esquena per assegurar-se que respira. El pare, content i relaxat, diu: "Ho hem aconseguit". Es tracta del tercer fill del matrimoni, que ja té dues nenes.

stats