Turisme
Societat 03/02/2023

El parc de la Mar acollirà el festival gratuït Palma OnSeason Fest

Es durà a terme els pròxims dies 10, 11 i 12 de febrer

ARA Balears
2 min
L'Ajuntament presenta un projecte de 4,8 milions d'euros per millorar el Parc de la Mar

PalmaLa regidora de Turisme, Salut i Consum, Elena Navarro, ha presentat aquest divendres el festival de música Palma OnSeason Fest, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana al parc de la Mar. A l'acte, segons ha indicat Cort en una nota de premsa, hi han assistit el gerent de la Fundació Turisme Palma 365, Pedro Homar, i la representant de l'empresa El Music, Marina Castillo, guanyadora del concurs públic.

Tal com ha declarat Navarro, aquesta iniciativa, organitzada per la Fundació Turisme Palma 365, "té com a objectiu incrementar l'oferta cultural i de dinamització durant els mesos en què la indústria turística funciona amb menys rendiment". Durant la presentació, Navarro ha assenyalat que tradicionalment s'han relacionat els festivals de música amb l'estiu, però nosaltres, sent fidels a la filosofia de la Fundació, proposam fer-los a l'hivern.

Cartell del festival Palmaonseasonfest

En aquest sentit, ha valorat el potencial estratègic del festival des d'una perspectiva de donar vida a la ciutat i de promoció turística. Així, ha destacat l'estratègia de comunicació que es du a terme a escala estatal, "la qual cosa permetrà atreure principalment el mercat espanyol, un dels principals mercats emissors de turistes cap a la nostra destinació".

Per acabar, Navarro ha declarat que, "qualitativament, es presenta una oferta musical atractiva, dirigida a tots els públics: el familiar amb El viatge al món de n'Aina; el juvenil amb Rayden i per al públic general, Dorian, La habitación Roja i Prussians, per exemple". Segons la regidora, és un bon moment per apostar per l'oci musical en temporada baixa. "Així, aconseguirem dinamitzar la ciutat a l'hivern fent-la més atractiva tant per als residents com per als visitants", ha afegit.

stats