Societat 22/07/2020

L'Ajuntament de Palma exigeix a l'empresa Mar de Mallorca que instal·li ja les gandules i para-sols a les platges

És l'única de totes les concessionàries del municipi que s'hi nega, segons critica el regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo

Kike Oñate
1 min
Turistes a la Platja de Palma.

PalmaEl regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, ha donat aquest dimecres un ultimàtum a Mar de Mallorca, l'empresa concessionària dels serveis de gandules i para-sols de la Platja de Palma, perquè les hi instal·li inmediatament.

Jarabo ha considerat durant una roda de premsa que és "imprescindible" garantir el servei perquè "no pot ser que els pocs turistes que rebem" no en puguin gaudir. "Hem estat pacients, però hem arribat al límit", ha criticat el regidor, i ha afegit que esperen que Mar de Mallorca sigui "responsable".

També ha explicat que la resta d'empreses han arribat a un acord per prorrogar durant un any el temps de concessió, cosa que Mar de Mallorca no ha volgut fer, i que a Calvià s'ha aconseguit el mateix. Jarabo ha assegurat que l'empresa està obligada per contracte a complir amb el servei.

La presidenta de l'associació d'hotelers de la Platja de Palma, Isabel Vidal, va reclamar més neteja i més gandules el passat 17 de juliol. El vicepresident de l'associació hotelera, José Antonio Fernández, va valorar positivament la voluntat negociadora de l'Ajuntament de Palma amb l'empresa concessionària de gandules Mar de Mallorca, i va criticar amb duresa l'empresa perquè no vol posar el servei fins que acabin les negociacions: "No és lògic que la concessionària tingui com a ostatges els ciutadans i els turistes".

stats