Societat 22/02/2019

Noguera: "Humanitzam Son Espases, s'hi podrà arribar en bicicleta o a peu"

La senda ciclable es preveu que estigui acabada a principis del 2020

Maria Fuster
1 min
La consellera Mercedes Garrido, el batle de Palma, Antoni Noguera i el regidor Joan Ferrer

PalmaEn el marc de les inversions en concepte de la Llei de capitalitat, Cort i el Consell Insular de Mallorca han firmat un conveni per construir un itinerari per als vianants i les bicicletes al camí dels Reis per arribar a Son Espases, a partir del carrer de Dionís Bennàssar, per tal de preservar la seguretat del trànsit i l'accés dels vianants i els ciclistes al centre. "Humanitzam Son Espases, s'hi podrà arribar en bicicleta o a peu", ha assenyalat el batle de Palma, Antoni Noguera, qui ha aprofitat per destacar que la "mobilitat sostenible és senyal de les ciutats modernes i europees".

Les obres, segons ha explicat la consellera Mercedes Garrido, començaran aquest estiu i tindran una durada de sis mesos, aproximadament, i estaran enllestides a principi del 2020.

El conveni de col·laboració entre les dues institucions té una durada de quatre anys que es podria prorrogar i té un cost de 471.166,37 euros.

El projecte dissenyat contempla en una primera fase la senda per als vianants i les bicicletes que connectarà l'actual accés a Son Espases amb el camí dels Reis; posteriorment l'execució d'una segona fase arribaria fins a la carretera de Valldemossa i la de Sóller.

stats