Successos
Societat 03/02/2023

Naim Darrechi accepta sis mesos de presó i una multa de 180 euros

Els fets es remunten al maig del 2021, quan l''influencer' es va enfrontar a diversos agents de la Policia Local

ARA Balears
1 min
Naim Darrechi, el tiktoker més seguit d'Espanya

PalmaEl tiktoker Naim Darrechi ha estat condemnat a sis mesos de presó i una multa de 180 euros, segons han avançat mitjans locals. El jove està acusat de participar amb un centenar de persones més en una botellada a la plaça de la Drassana i per enfrontar-se als agents el maig del 2021. En aquell moment, la Policia Local de Palma el va detenir i va passar la nit al calabós. Després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat.

Les imatges de la detenció de l'influencer es varen fer virals a les xarxes.

Els mitjans també han detallat que quan un agent de la policia s'hi va acostar, el jove li va dir: "No tens res millor a fer? No estic bevent alcohol perquè tenc un problema al ronyó, el que vaig és molt fumat, però com que som més llest que vosaltres, no duc la marihuana damunt".

Cal recordar que un jutjat de Palma havia emès una ordre de crida i cerca per al tiktoker, ja que no va aparèixer al judici en què havia estat citat i en el qual la Fiscalia demanava per a ell una condemna de 18 mesos de presó i una multa de 1.200 euros pels delictes d'atemptats i lesions.

stats