Societat 22/07/2020

23 municipis de les Illes tenen casos actius de covid-19

Palma, amb 51 malalts de coronavirus, és la que més n'acumula, i després venen Formentera, amb nou, i Felanitx, amb 8

M. F.
1 min
Mapa interactiu casos covid-19 Illes Balears

PalmaLa Conselleria de Salut ha actualitzat el mapa del covid-19 a les Illes, en el qual es pot veure que dels 67 municipis que hi ha Balears, 23 tenen casos actius de coronavirus i 44 no en tenen cap. Palma, com ja s'ha constatat altres vegades, és el municipi on més persones hi ha amb aquesta malaltia, en concret 51. A continuació hi ha Formentera que actualment en té nou casos, i posteriorment Felanitx, amb vuit.

La majoria dels casos, tal com ha passat des de l'inici de la pandèmia, són a Mallorca. Així, del total actual de 114 casos, 89 són en aquesta illa, 9 a Formentera, 9 a Eivissa i 7 a Menorca.

El quart municipi de Balears amb més casos és Capdepera, amb set malalts de coronavirus; posteriorment, hi ha Calvià, i a continuació hi ha tres municipis que tenen quatre malalts de covid-19 actualment: Eivissa, Manacor i Sant Josep de sa Talaia. Amb tres, Llucmajor i Ciutadella; amb dos, Maó i Sineu, i només amb un cas actiu Inca, Santa Eulària des Riu, sa Pobla, Bunyola, Porreres, Sant Lluís, Consell, Vilafranca de Bonany, Lloseta i Puigpunyent.

stats