Agressió sexual
Societat 28/10/2022

Dos menors detinguts per agredir sexualment una nina i enregistrar-ho

Els joves van difondre l'atac per les xarxes socials

ARA Balears
1 min
Prefectura Superior de la Policia Nacional a Balears.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut dos menors d'edat acusats d'agressió sexual i de revelació de secrets per publicar a través de les xarxes socials el vídeo que van gravar mentre abusaven d'una nina. El cos policial ha informat, a través d'un comunicat, que la mare de la víctima fou qui interposà la denúncia i en aquest moment s'iniciaren les investigacions per esclarir els fets.

Els detinguts aprofitaren que la víctima estava sota els efectes de l'alcohol per abusar d'ella i un dels detinguts hi va mantenir relacions sexuals sense el seu consentiment. L'altra menor (una nina) va gravar i retransmetre en directe a través de les xarxes socials l'agressió sexual. A més, després de l'atac els menors van reenviar el vídeo a altres persones.

Els fets es van produir durant la matinada del 16 d'octubre en un habitatge particular on se celebrava una festa. Aquell dia hi havia a la casa diversos majors d'edat i també adults que van estar consumint begudes alcohòliques. Tot i ser allà, cap dels assistents a la festa va ser testimoni de l'agressió sexual.

stats