Societat 23/03/2023

Menorca enllesteix l'aprovació definitiva del Pla Territorial Insular

S'està a l'espera de rebre un darrer informe de Demarcació de Costes

Iván Martín
1 min
Seu del Consell de Menorca, a Maó.

MAÓLa Comissió de Medi Ambient del Govern balear ha informat favorablement el document de revisió del Pla Territorial Insular (PTI) de Menorca. Es tracta del darrer tràmit abans de l'aprovació definitiva del document per part de la màxima institució menorquina.

L'organisme ha avalat per unanimitat l'informe favorable i s'està a l'espera de rebre un darrer informe de Demarcació de Costes, el qual es preveu que sigui emès aviat, segons ha comunicat el Consell. D'altra banda, el departament d'Ordenació del Territori i l'equip redactor treballa per incorporar les observacions rebudes per part de les altres administracions consultades, per acabar la tramitació de la revisió del PTI i aprovar definitivament el document en el ple del Consell.

Cal recordar que el PTI és l'eina d'ordenació urbanística que estableix les bases de creixement per als pròxims deu anys. Entre altres qüestions, regula les construccions i usos del sòl rústic, els usos turístics, així com la implantació d'energies renovables.

stats