Societat 29/09/2021

Menorca se situa com a destinació de viatges de luxe postpandèmia

L'illa ha despertat l'interès dels Estats Units i Sud-amèrica

Iván Martín
1 min
Els allotjaments rurals desperten l'admiració del viatger de luxe.

MAÓMenorca encaixa en el segment de viatges de luxe que cerquen noves destinacions en un context de postpandèmia, segons ha assegurat aquest dimecres la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM). Així ho ha constatat l'ens públic de promoció turística a la fira Emotions Travel Community de Sevilla. L'illa ha aconseguit captar l'atenció de compradors de tot el món per la seva variada oferta, tot i ser un territori de dimensions reduïdes.

Des de la FFTM expliquen que a les reunions mantingudes amb agències especialitzades en clients prèmium i en organització de viatges a mida s'ha constatat com l'illa encaixa amb els valors de qualitat i autenticitat que cerca aquest perfil de turista. En concret, Menorca ha despertat l'interès principalment dels Estats Units i Sud-amèrica. En aquest sentit, els compradors s'interessen per allotjaments de més categoria i per activitats i experiències que permetin conèixer la idiosincràsia de Menorca. A més, en general es mostren sorpresos per l'arquitectura rural i valoren l'alt nivell de conservació del paisatge i l'entorn urbà d'un territori Reserva de la Biosfera.

És la primera vegada que Menorca participa en aquesta fira, amb el repte de desestacionalitzar la temporada i trobar un perfil de viatger interessat en tot el potencial de la natura, la cultura, la gastronomia, l'esport i el turisme de relaxació.

stats