Societat 13/08/2021

Menorca crea un premi per difondre la biodiversitat

El jurat atorgarà el Premi Biosfera de 500 euros al millor curt divulgatiu

Iván Martín
1 min
Imatge del cartell divulgatiu de la proposta del Menorca Doc Fest.

MaóEl festival de Cinema i Fotografia Documental de Menorca (Menorca Doc Fest) i l'Agència Menorca Reserva de la Biosfera (Consell Insular) han convocat un premi al millor curt divulgatiu per difondre, valorar i conèixer experiències, hàbitats, persones que treballen en la conservació de la biodiversitat i en projectes innovadors de desenvolupament sostenible. En aquesta primera edició, el concurs fa una crida a les reserves la biosfera de l’estat espanyol.

Els curts documentals han de tenir una durada màxima de 18 minuts i han de posar en valor la natura, els projectes o les iniciatives sostenibles en alguna de les reserves de la biosfera d’arreu del món o divulgar temes, persones, espais naturals declarats Reserva de la Biosfera. La presentació dels curts documentals es pot fer a través de la plataforma Festhome fins al 12 de setembre de 2021.

Els curts finalistes seran projectats en sessions especials en el marc del festival Menorca Doc Fest i en activitats de les diferents reserves de la biosfera participants. El jurat atorgarà el Premi Biosfera de 500 euros al millor curt divulgatiu entre els seleccionats. Tots els films es podran veure a la Sala Albert Camus de Sant Lluís entre els dies 21 i 24 d’octubre de 2021. També hi haurà projeccions per a escolars i xerrades amb els responsables i directors del Premi Illa de l'Aire.

stats