Concurs
Societat 20/12/2022

'Jo sé + mates que tu!', el nou concurs de televisió adaptat a les matemàtiques

El programa és organitzat per l’alumnat del Grau de Matemàtiques de la UIB

ARA Balears
1 min
Estudiants de l'organització del concurs

PalmaJo sé + mates que tu! és el nou concurs organitzat per l'alumnat del Grau de Matemàtiques i del Doble Grau de Matemàtiques i d’Enginyeria Telemàtica de l'Escola Politècnica Superior de la Univeristat de les Illes Balears. Es tracta d'una adaptació del concurs Jo en sé + que tu d’IB3 TV. Segons han detallat des de l'organització, l’estructura del concurs es manté fidel a la del programa original, amb les proves 'Dona’m el número', 'Jo en sé més que tu', 'Encerta la cançó', '1 de 2' i 'La gran final'.

En aquest cas, cinc equips formats per estudiants tant del grau com del doble grau hauran de respondre preguntes sobre cultura general matemàtica, sobre els continguts del Grau i la seva història a la UIB, i sobre la vida universitària a l’EPS. L’equip "que sàpiga més matemàtiques que els altres" disposarà de l’opció d’obrir la caixa forta i emportar-se el premi que s'hi amaga.

El concurs es farà demà, 21 de desembre, a partir de les 12.30 hores a la Sala d'Actes de l'edifici Anselm Turmeda de la UIB. A més, hi participaran Àngel Aguiló, director del programa original d'IB3, i David Ordinas, presentador del mateix programa. Les càmeres d’IB3 seran presents durant l’acte. Per assistir-hi, és necessari confirmar l'assistència com a públic al següent enllaç.

stats