Diversitat
Societat 21/06/2023

Martínez penjarà la bandera de l'Orgull a la balconada de Cort

Ben Amics manifesta que "dia 28 ha der visible, perquè és un símbol que no pertany a cap organització i que representa tot el col·lectiu LGTBI+"

ARA Balears
1 min
L'anterior batle de Palma, José Hila, i altres regidors, durant la penjada de la bandera de l'Orgull el 2022.

PalmaL'Ajuntament de Palma penjarà la bandera amb els colors de l'arc de sant Martí a la balconada de Cort, amb motiu del Dia de l'Orgull, que és el 28 de juny. Tot i que les fonts no han concretat quin dia es farà la penjada ni si es farà amb una convocatòria oficial, han deixat entreveure que les noves autoritats municipals, amb el batle Jaime Martínez al capdavant, estan interessades que l'edifici lluesqui aquest símbol durant uns dies.

En els darrers anys, la col·locació de la bandera de l'Orgull es feia habitualment una setmana abans del dia de la celebració. Allà on ja ha estat instal·lada és a l'edifici històric del Consell de Mallorca.

Segons l'organització Ben Amics, "penjar la bandera és un gest simbòlic de la institució per transmetre el seu compromís amb la causa". "La bandera de l'Orgull no pertany a cap organització en concret, sinó que representa la visibilitat de les persones LGTBI+ i la seva reivindicació d'igualtat efectiva en drets i llibertats", ha manifestat Ben Amics.

stats