Societat 02/12/2021

Manresa acatarà el que decideixi el Parlament sobre el seu càrrec a IB3

El director general de l'ens ha aclarit què passarà quan caduqui el seu mandat el pròxim desembre

ARA Balears
2 min
Andreu Manresa durant la comissió de control al Parlament

El director general d'IB3, Andreu Manresa, ha assegurat que deixa en mans del Parlament la decisió sobre el seu càrrec i acceptarà la decisió que prenguin els representants polítics, una vegada caduqui el seu mandat el pròxim mes de desembre. Així ho ha explicat durant la comissió de control a la Cambra, on ha deixat clar que exerceix "amb vocació de continuïtat".

Manresa ho ha manifestat en resposta a una pregunta del diputat del PP Antoni Fuster, que ha insistit a saber si es mantenen converses amb el Govern sobre el futur de la direcció de l'ens. El director general ho ha negat i ha explicat que la seva labor "segueix el curs habitual" i que treballa "com el primer dia".

"Fins que es pacti un nou equip treballarem perquè hi hagi normalitat", ha conclòs Manresa. Fuster ha interpretat per la seva resposta que "o no sap res o no ho vol dir", però per les seves paraules ha sospitat que el procés "s'allargarà i començarà l'any que ve", és a dir, que "no es compliran els terminis".

El mandat actual de Manresa finalitza el 9 de desembre i una vegada caducat, l'equip directiu actual continuarà treballant en funcions. El procés d'elecció depèn del Parlament, ja que es necessiten tres cinquenes parts de la Cambra per aprovar els nomenaments del consell de direcció i el director general.

Una altra qüestió que s'ha posat damunt la taula ha estat l'audiència de la ràdio i televisió pública. Manresa ha destacat que IB3 Ràdio té més de 84.000 oients i IB3 Televisió, una mitjana de 600.000 espectadors mensuals. "IB3 és la cinquena opció dels 35 canals de televisió de la TDT", ha dit.

A més, diferents portaveus polítics han reincidit en el pressupost dirigit a producció pròpia.

stats