Societat 10/04/2018

L'Ajuntament de Manacor tanca temporalment l'escorxador per deficiències sanitàries

Segons que ha informat el 'Diario de Mallorca', l'establiment podria restar tancat durant dues setmanes, mentre se solucionen els problemes d'infraestructura i manteniment

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de l'escorxador de Manacor. / GUILLEM MAS

PalmaL'escorxador municipal de Manacor ha paralitzat la seva activitat per poder solucionar les deficiències sanitàries detectades des de fa mesos pels inspectors comarcals de Salut Pública, segons que ha informat el 'Diario de Mallorca'. Arran del manteniment deficient d'una infraestructura ja antiga, l'Ajuntament de Manacor s'ha vist obligat a tancar l'establiment.

L''aturada tècnica' es farà efectiva a partir del pròxim divendres, segons la carta que va remetre l'Ajuntament de Manacor a la directora general de Salut Pública, Maria Ramos. L'Ajuntament no ha concretat el termini necessari per arreglar totes les deficiències però preveu que el tancament s'allargui almenys dues setmanes. Durant aquest temps, els animals hauran de ser traslladats i sacrificats a Palma, Inca o Felanitx.

"És una bona notícia que l'Ajuntament de Manacor s'hagi fet càrrec de l'escorxador i hagi decidit tancar-lo per arreglar-lo perquè, si no, l'hauríem hagut de tancar nosaltres", ha explicat la directora general.

stats