Societat 30/11/2021

Mallorca serà seu d'un fòrum internacional de sostenibilitat en turisme la primavera del 2022

Així ho ha anunciat la presidenta insular, Catalina Cladera, en el marc de la reunió de Membres Afiliats de l'OMT

ARA Balears
1 min
Reunió entre representants del Consell de Mallorca i membres de l'OMT.

PalmaLa presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha assistit aquest dimarts a la 43a reunió de Membres Afiliats de l'Organització Mundial del Turisme (OMT). Cladera ha anunciat que per primavera de l'any que ve Mallorca acollirà "unes jornades de turisme sostenible amb projecció internacional, just abans que comenci la temporada".

Segons la institució insular, serà una oportunitat perquè Mallorca "també sigui epicentre d'una discussió mundial sobre turisme i sostenibilitat, a través de la reflexió, la compartició d'experiències i, sobretot, que es coneguin internacionalment els projectes publicoprivats que s'estan desenvolupant a l'illa".

Els representants de l'OMT han acordat amb el Consell aquest esdeveniment, que serà organitzat per la Fundació Mallorca Turisme, alhora que han reconegut els esforços de Mallorca per avançar en turisme i sostenibilitat.

Amb tot, Cladera ha mantingut una reunió amb Dirk Glaesser, director de Desenvolupament Sostenible de l'OMT i responsable de la Xarxa Mundial d'Observatoris de Turisme Sostenible, i amb Bel Oliver, assessora de l'OMT. També hi han assistit el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra; el secretari tècnic del Departament de Turisme i Esports del Consell, Joan Gaspar Vallori; la directora general de Turisme del Govern, Rosana Murillo, i el gerent de l'AETIB, Xisco Mateu.

stats