Societat 02/03/2021

Mallorca és l'única illa on s'han detectat casos nous de covid-19 el darrer dia

Salut no ha notificat cap mort més a causa del virus

ARA Balears
1 min
Com interpretar el resultat d’un test de coronavirus

La Conselleria de Salut ha detectat en un dia 26 casos nous de covid-19 a Mallorca, l'única illa que ha registrat contagis nous en la darrera jornada. A més, Salut no ha notificat la mort de cap persona més a causa del virus, per la qual cosa la xifra total es manté en 727 defuncions des de l'inici de la pandèmia. Aquestes xifres posen de manifest la tendència descendent de contagis, que fa dies que està baixant.

Segons han explicat en un comunicat, la situació hospitalària també millora perquè aquest dimarts hi ha dues persones menys ingressades a l'UCI, on hi ha 49 pacients. Tot i això, a planta hi ha 103 persones, dues més que aquest dilluns. Durant les darreres 24 hores s'ha donat l'alta a 108 pacients, 4 dels hospitals i 104 d'Atenció Primària. Així, en aquests moments a les Illes hi ha 2.182 casos actius de covid-19.

A les residències no s'ha detectat cap cas nou de contagi entre els usuaris i tampoc hi ha cap persona hospitalitzada, encara que entre els professionals dels centres n'hi ha 15 amb el contagi actiu. Respecte dels professionals sanitaris, n'hi ha 28 que encara estan contagiats i 84 sota vigilància activa.

A més, durant la darrera jornada s'han immunitzat 213 persones més gràcies a la segona dosi de la vacuna i en total a les Illes ja hi ha 22.681 persones vacunades del tot.

stats