Festival
Societat 27/03/2023

La màgia arriba a Palma de la mà del festival Fat i Fat

L'objectiu és generar un espai de trobada per als amants d'aquest món i apropar la màgia a la gent

ARA Balears
2 min
Presentació del festival de màgia 'Fat i Fat'

PalmaPalma acollirà el pròxim 14 d'abril el primer festival de màgia de la història de Ciutat. Fat i Fat reunirà en diferents espais de Palma, com el teatre Xesc Forteza, Can Balaguer, Can Alcover i la Misericòrdia nombrosos mags que oferiran concursos, espectacles familiars i tot un seguit d'activitats.

Aquest nou projecte neix amb l'objectiu generar un espai de trobada per als amants d'aquest món i apropar la màgia a la gent. El nom del festival (Fat i Fat) prové d'una fórmula d'encantament que s'empra dins les rondalles mallorquines: "Per la fatifat que la' mia mare m'ha comanat...". Les activitats començaran dia 14 d'abril i es duran a terme durant quatre dies.

Així, dijous es farà l'espectacle Magia solidaria, mentre que divendres arribarà a la Misericòrdia la classe magistral per a professionals de la màgia. Dissabte tindrà un programa d'activitats tot el dia amb un photocall a Can Balaguer. D'11.30 a 13 hores a Can Alcover es farà un taller d'iniciació a la màgia. A les 17 hores arribarà el torn de Juan Luis Rubiales, mentre que a les 19 hores Can Balaguer acollirà la Gala de Prop amb Bruno Tarnecci, Enzo Lorenzo, Victor Piña i Mario López. El dissabte acabarà amb la Sessió Golfa, a les 22 hores, en una localització sorpresa.

El darrer dia, el diumenge, el Xesc Forteza serà l'espai, amb un concurs de dibuix i un espectacle familiar al matí. A l'horabaixa s'entregaran els premis del concurs de dibuix i l'acte de cloenda, que es farà a les 19 hores, serà una gran gala internacional.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha destacat la gran oportunitat que suposa aquest festival per a tots els amants de la màgia i per crear una cultura d'un sector poc conegut a Ciutat. "Palma s'omplirà de màgia de la mà dels millors mags locals i internacionals. Una experiència immersiva en la màgia per a totes aquelles persones que vulguin conèixer aquest món", ha sentenciat.

stats