Ángels de l'Infern
Societat 27/03/2024

Llibertat amb càrrecs per a dos membres dels Àngels de l'Infern acusats d'agredir un home a Palma

La Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i va entrevistar la víctima, que era a l'hospital a causa de les lesions

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaEls dos membres dels Àngels de l'Infern detinguts com a presumptes autors d'un delicte de lesions i extorsió al propietari d'un local de la Platja de Palma han quedat en llibertat amb càrrecs. Cal recordar que la Policia Nacional va detenir aquests dos membres de la banda el passat 20 de març i ambdós passaren a disposició judicial aquest dimarts horabaixa, quan quedaren finalment en llibertat.

Els fets tingueren lloc la setmana passada quan l'amo d'un restaurant de la Platja de Palma va telefonar a la Policia afirmant que el representant del grup havia anat al seu local i li va recriminar que tingués un tatuatge relacionat amb la banda i que en parlàs malament. També li va pegar, presumptament, dues punyades a la cara i li va exigir 10.000 euros com a multa, moment en el qual es va produir una baralla a l'establiment.

La Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i va entrevistar la víctima, que es trobava a l'hospital a causa de les lesions. Després de detenir els dos integrants de la banda, aquests van manifestar als policies que la víctima havia anat amenaçant gent en nom dels Àngels de l'Infern i que per això havien pres represàlies. També van contar que l'actual grup moter es considera una nova generació que s'ha mantingut lluny de qualsevol activitat delictiva i no desitja que ningú li doni mala fama. Aquest punt concorda amb la recerca policial, segons ha indicat la Policia, perquè a pesar que la víctima va afirmar que diversos locals de la zona s'havien sentit amenaçats per la banda, no es van trobar evidències d'això.

stats