'Fail'
Societat 14/04/2023

Una fan de Letícia deixa la reina sense paraules: "Us estimo molt a vosaltres quatre. La resta, a prendre pel cul"

A la consort espanyola el bany de masses que li havien organitzat a Còrdova no li ha sortit com esperava

2 min
La reina Letícia amb la senyora de Córdova que li va expressar el seu amor i odi pels diferents familiars del rei Felip VI

BarcelonaLa reina Letícia va assistir dijous a un acte oficial, on esperava que, com en tots els actes que la Zarzuela li organitza, tot fos una bassa d'oli en què el protagonisme fos tot per a ella. Tot i això, les típiques imatges de la monarca regalant-se un bany de masses comporten alguns riscos. I en aquesta ocasió els riscos es van convertir en una realitat. La consort espanyola va acudir sense el rei Felip VI a l'acte central de la tercera jornada del Tour del Talent, que va incloure l'anunci del guanyador del Premi Fundació Princesa de Girona 2023 en la categoria d'arts i lletres. Abans de començar, Letícia va voler saludar les persones de la tercera edat que solen anar a aplaudir-los als actes públics de la Corona, i aquí és on tot va deixar de sortir com estava previst pels responsables de comunicació de la Casa del Rei.

Letícia, que s'havia vestit amb un estiuenc disseny made in Spain de la firma sevillana Cayro Woman amb un estampat de flors de colors, va ser interceptada per una senyora que li va demostrar tota la seva estima però d'una forma molt més sincera del que ella hauria desitjat. O no... L'anciana cordovesa li va dir que l'estimava molt a ella, al seu marit i a les seves dues filles, però que aquest sentiment no el tenia per a la resta dels parents dels monarques. El problema va ser la claredat amb la qual es va expressar, que va deixar Letícia noquejada. "L'estimo molt a vostè, al seu marit i a les seves filles. La resta, a prendre per cul", es va sincerar cridant la senyora davant les càmeres que estaven immortalitzant la visita. Letícia, que abans que la dona acabés de parlar ja havia dit "Gràcies", en sentir l'insult va afegir ràpidament un intrigant "Vaja!". La senyora va seguir parlant amb la reina, que davant de l'evident enrenou mediàtic que allò sabia que podia aixecar ja s'havia començat a retirar. "Sou excel·lents i estupends i us estimo. I no jo, tothom", va seguir dient-li a la monarca mentre ella se n'allunyava caminant cap enrere.

Les paraules de la fan de Letícia a Córdova

Aquesta aparició a Còrdova de Letícia ha estat la primera després de l'habitual parada que la família reial fa coincidint amb la Setmana Santa. Tot i això, enguany destaca el fet que durant les passades festivitats religioses els quatre membres de la família reial espanyola van abandonar uns moments la vida familiar per acudir a un parell d'actes. El primer va ser la Pasión de Chinchón, la representació vivent més antiga de la Passió de Jesucrist de la Comunitat de Madrid. Posteriorment, ella sola va acudir al bicentenari de l'Ateneu de Madrid.

stats