Solidaritat
Societat 29/09/2023

L'Obra Social de Caixa Colonya destina 792.000 euros per ajudar entitats socials, assistencials i d'esport base

Aquest dijous s'ha fet l'acte anual de la Fundació Guillem Cifre de Colonya

ARA Balears
2 min
Foto de família de l'acte de Caixa Colonya

PalmaLa Fundació Guillem Cifre de Colonya ha fet aquest dijous a la Sala d'Actes del Club Pollença el seu acte anual amb les entitats amb les quals col·labora. Durant aquest esdeveniment, han explicat que el 2022 els recursos que ha destinat Colonya Caixa d'Estalvis de Pollença a l'Obra Social s'han xifrat en 792.000 euros. Amb aquesta inversió han pogut col·laborar amb 366 entitats de les Balears que treballen en els àmbits social i assistencial, cultural i esportiu de base i escolar i s'han propiciat 377 activitats en aquestes àrees d'actuació. 

L'acte ha inclòs la intervenció del president de Colonya Caixa d'Estalvis de Pollença i de la Fundació, Josep Antoni Cifre Rodríguez, i la del responsable de Relacions Institucionals i Estalvi Ètic de Colonya, Juan José Caldés, el qual ha informat de les activitats que du a terme la Fundació, exposant les principals dades de 2022 i les previsions per a aquest 2023.

Caldés ha assenyalat que la Fundació Guillem Cifre de Colonya ajuda les entitats de les Illes a "fer accions concretes i directes que arribin a tots els sectors socials, especialment els més desfavorits". També ha avançat que la dotació de l'Obra Social de Colonya Caixa d'Estalvis de Pollença per a aquest 2023 assoleix el milió d'euros.

En la segona part de l'acte, dins el cicle titulat Treballam per al bé comú, en el qual es dona la paraula a una de les entitats beneficiàries de la Fundació Guillem Cifre per tal que expliqui la seva feina, ha intervingut Eva Cifre, responsable de l'àrea d'Educació d'Es Baluard Museu d'Art Contemporani de Palma, qui ha parlat de l'activitat educativa del museu, especialment de la desenvolupada a l'espai educatiu Guillem Cifre de Colonya. Aquest espai va ser creat l'any 2014 dins el recinte del museu amb la col·laboració de la Fundació. La fundació manté un conveni amb el museu per a la seva dinamització.

stats