Palma
Societat 28/09/2022

L'IME inverteix un milió d'euros en la modernització i l'ampliació de les màquines dels gimnasos municipals

La renovació de material s'ha fet per un import d'un milió d'euros

Ajuntament de Palma
1 min
El gimnàs de Son Hugo.

PalmaL'Institut Municipal de l'Esport ha posat en marxa la renovació i l'ampliació de les màquines i el material dels gimnasos de les instal·lacions municipals per import d'un milió d'euros.

A través d'aquesta inversió es millora notablement la qualitat dels serveis als usuaris, que disposaran d'uns gimnasos més moderns, amb les darreres tendències. Així, s'hi integren elements innovadors amb tecnologia digital i un disseny ergonòmic, estètic i funcional, que proporcionaran una experiència d'ús més personalitzada.

Entre altres coses, el nou material incorpora pantalles LCD tàctils amb connectivitat a Internet i app; programes manuals i predeterminats, estabilitzadors ajustables, informació del perfil de treball, selecció d'idioma, etc.

D'acord amb els terminis administratius d'adjudicació, es preveu que els gimnasos de Germans Escalas, Rudy Fernández, Son Hugo, Toni Servera i Son Moix tinguin el nou equipament operatiu entre els mesos de desembre i gener.

Nou material dels gimnasos.

900 nous elements a tots els gimnasos municipals

En concret, s'hi subministraran 75 noves màquines de càrdio, 62 elements de força guiada, 18 màquines de disc, 314 elements de pes lliure, 194 aparells d'equipament funcional, 74 accessoris i 164 complements com matalassos, pilotes de fitness o paviment per a zona de pes lliure, entre d'altres. També se'n retiraran 107 elements del material actual que es troba obsolet.

Aquesta nova dotació, més personalitzada i eficient, instal·lada a les cinc sales municipals, atendrà les necessitats de cada poliesportiu. A més, fomentarà l'aproximació de més persones a l'exercici físic regular i facilitarà l'adherència a l'esport a tots els segments d'edat.

stats