Societat 10/08/2021

Juan Cruz Carrasco, nou director insular de Residus del Consell de Mallorca

Substitueix la biòloga Patrícia Arbona, que ocupà el càrrec l'agost del 2019

1 min
MÉS i Podem preparen una contraoferta d’organigrama
 Al Consell de Mallorca

PalmaEl treballador social Juan Cruz Carrasco ha estat nomenat director insular de Residus del Consell de Mallorca en substitució de la biòloga Patrícia Arbona, que ocupà el càrrec l'agost del 2019. El Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient dirigit per la consellera Aurora Ribot ha escollit Carrasco, que té una àmplia experiència en la gestió d'equips en entitats socials, i ja ha publicat la proposta al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). En el pròxim ple de la institució insular s'informarà del nomenament.

Fins ara, el nou director insular ha fet feina a Càritas Mallorca i abans havia estat a la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Balears. També va passar per Catalònia Fundació, Can Cet Centre d'Inserció Sociolaboral i Ahora Asset Management, on va intervenir com a mediador en situacions d'ocupació il·legal d'habitatges a Catalunya.

Carrasco ha fet feina a altres entitats socials, com ara Tunstall Televida i Fundación Aldaba. A més, té experiència al Consell de Mallorca, perquè va treballar en una empresa adjunta a l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) entre el 2014 i el 2015. També va estar a la Fundación Aldaba.

El nou director insular de Mallorca gestionarà una àrea que, com una de les princials línies de treball d'aquesta legislatura, vol posar en marxa cinc noves plantes per tractar la matèria orgànica que permetran reduir fins a gairebé un 90% el cost del compost que compren els pagesos. Ara, paguen entre 70 i 90 euros per cada metre cúbic, mentre que la institució insular el vendrà a menys de deu euros.

stats