Agressió sexual
Societat 08/08/2023

Una jove denuncia una agressió sexual a la festa del Much

La Guàrdia Civil investiga els fets a hores d'ara

ARA Balears
1 min
Milers de persones han omplert Sineu

PalmaUna jove ha presentat una denúncia per una suposada agressió sexual dilluns durant la festa del Much. Segons fonts de la investigació, els fets tingueren lloc el passat dilluns horabaixa durant la festa de Sineu.

La jove hi va assistir amb la seva parella i alguns amics i es va separar un moment d'ells per entrar al bany d'un establiment. Una vegada allà, dos homes desconeguts l'haurien increpat per començar a parlar amb ella i, després, tocar-la i ficar-li la mà dins els calçons.

La víctima es va quedar en xoc i els dos homes van fugir després de l'agressió sexual denunciada. A hores d'ara la Guàrdia Civil ha obert una investigació per identificar els dos sospitosos. La jove es va dirigir a l'hospital Son Espases de Palma cap les tres de la matinada, on li van fer una exploració. El metge forense de guàrdia es va desplaçar amb urgència fins a l'hospital per prendre les mostres pertinents, que s'enviaran al laboratori de la Guàrdia Civil per ordre judicial per continuar amb la investigació.

stats