Societat 17/12/2020

Javier Arranz: "La segona o tercera setmana de gener hi podria haver un augment de casos"

El portaveu del Comitè de Malalties Infeccioses del Govern ha assenyalat que "les mesures restrictives aniran molt més enllà" si la situació no millora

Ara Balears
1 min
El portaveu de Salut en la gestió de la crisi del covid-19, Javier Arranz. / ISMAEL VELÁZQUEZ

PalmaEl portaveu del Comitè de Malalties Infeccioses a les Illes Balears, Javier Arranz, ha assegurat aquest dijous en el programa Al Dia d'IB3 Ràdio que "la segona o tercera setmana de gener hi podria haver un augment de casos de covid-19". Arranz ha assenyalat que "les mesures restrictives aniran molt més enllà" perquè hi haurà més mobilitat i, per tant, "més contacte". "S'han d'extremar les mesures de precaució", ha subratllat.

Sobre la situació epidemiològica actual a l'Arxipèlag, Arranz ha assenyalat que l'illa de Mallorca continua amb augment de dades, mentre que Eivissa millora, "però els darrers dies hi ha hagut un petit repunt". En canvi, la situació a Menorca "està estable" i a Formentera hi ha hagut un brot, "però està localitzat", ha dit Arranz.

Quant a la vacuna contra

Quan se li ha demanat a què es deu l'augment de casos, sobretot a

Per altra banda, i davant la petició d'alguns batles que reclamen cribratges massius als municipis, Arranz ha apuntat que el Govern "està fent feina en un protocol per veure en quines situacions s'han de fer els cribratges".

stats