Societat 27/09/2021

Intervenen una festa il·legal a l'Arenal on hi havia més de 100 persones

La Policia Local ha multat 90 ciutadans per incomplir la normativa covid

ARA Balears
1 min
Dispositiu policial a Palma

PalmaLa Policia Local de Palma ha intervingut i desallotjat una festa il·legal amb més de 100 persones a l'Arenal. Segons ha informat Cort, a través d'un comunicat, els agents acudiren al carrer de Miquel Pellisa –a la zona del carrer 'de la Cervesa'– on trobaren els assistents a la festa, que no respectaven cap de les mesures sanitàries encara vigents, i n'identificaren i multaren alguns.

La Policia Local ha informat que durant aquest cap de setmana ha aixecat un total de 90 actes durant el dispositiu antibotellada i ha controlat l'accés als polígons i la zona de la Porta de Sant Antoni per evitar aglomeracions i festes il·legals com les que s'havien produït durant les darreres setmanes en aquestes zones. La majoria de les multes que s'han interposat els darrers dies són per incomplir la normativa covid –tant persones com locals–, per botellades o per festes il·legals. Durant el cap de setmana s'han identificat, també, 66 cotxes i han multat quatre conductors per donar positiu en el control d'alcoholèmia.

A més, els agents de la Policia Local de Palma també varen intervenir més de 100 euros de marca falsificats a la zona de la plaça Major de Palma.

stats