Societat 25/08/2021

Intervenen una festa il·legal a un bar d'Eivissa amb 85 persones i sense cap mesura de seguretat

ARA Balears
1 min
Efectius de la Policia Local a Magaluf./ ISMAEL VELÁZQUEZ

PalmaLa Policia Local d'Eivissa ha intervingut i paralitzat una festa il·legal a un bar de la zona de Marina Botafoc. Segons ha detallat a través d'un comunicat, els agents han desallotjat un total de 85 persones al local, on, a més, no es complia cap de les mesures sanitàries vigents.

A la 1.40 h de la matinada el cos policial ha rebut diverses queixes de veïns de la zona per la música i el renou i denunciaven que un dels establiments de la zona incomplia les mesures sanitàries i l'horari de tancament. Un cop els agents han arribat al bar han trobat l'establiment encara obert (quan les restriccions actuals marquen la 1 h de la matinada com a hora màxima per a l'activitat), que no es respectava l'aforament del local i que la gran majoria dels clients no duien mascareta ni respectaven cap mesura sanitària.

Després de desallotjar el local i paralitzar la festa il·legal, els agents del cos policial han proposat per a sanció els responsables de l'establiment per incompliment de la majoria de restriccions sanitàries actuals.

17 multes per fer botellada

Poc després de tancar el bar de Marina Botafoc, els agents han intervingut també una botellada a la platja d'En Bossa i han multat 17 persones per consum d'alcohol a la via pública i per vulnerar la prohibició de reunir-se amb no convivents entre la 1 i les 6 h.

stats