Succés
Societat 02/01/2023

Intenten atracar la propietària de la benzinera de Cala Millor, però els seus treballadors la salven

L'home ha fugit i la Guàrdia Civil ha iniciat un operatiu per localitzar-lo i detenir-lo

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil.

PalmaUn home ha entrat a casa de la propietària de la benzinera de Cala Millor per atracar-la, i quan ha vist que no tenia diners al seu domicili l'ha feta anar a la benzinera amb amenaces per robar-la, però l'ajuda dels treballadors li ha permès alliberar-se i l'atracador ha fugit. Segons ha explicat la Guàrdia Civil a l'ARA Balears, el cos armat ha iniciat una investigació per tal de localitzar l'home.

Els fets han succeït aquest dilluns matí quan un home ha entrat a la casa de la propietària de la benzinera quan ella dormia i després de robar-li algunes joies li ha demanat on tenia els doblers i ella li ha assegurat que no tenia res més. Davant aquesta situació, el lladre li ha posat un ganivet al coll, li ha fermat les mans amb una brida i l'ha amenaçat de matar-la si no anava amb ell a la benzinera i li donava tots els doblers que tenia allà.

Un cop han arribat a l'estació de servei, la dona ha demanat auxili als seus treballadors, que han anat a socórrer-la. L'home s'ha espantat quan ha vist que els treballadors anaven cap a ell i ha decidit alliberar la dona i fugir.

Ara els agents intenten identificar i localitzar el lladre i s'està duent a terme un operatiu de recerca per tal de detenir-lo.

stats