Petició
Societat 25/10/2022

Inicien una recollida de firmes per posar una estàtua de Munar a la rotonda de Costitx

La intenció de la petició és "retre homenatge" a la política, "veïna de Costitx i expresidenta del Consell de Mallorca"

1 min
EL MOMENT DE MUNAR Avui, després de les argumentacions de les acusacions és el torn de les defenses. L'advocat de Munar tindrà la paraula.

PalmaLa figura de l'expresidenta del Consell de Mallorca Maria Antònia Munar ha reviscolat en els darrers dies, principalment gràcies a l'estrena de la minisèrie d'IB3 Munar aquest diumenge. Amb aquesta revifada –especialment visible a les xarxes– ha aparegut una petició a la plataforma change.org que pretén recollir firmes per posar una estàtua de la política, condemnada per corrupció, a la nova rotonda de Costitx, poble del qual va ser batlessa entre el 1979 i el 2007.

Si bé la petició assegura que la intenció és "retre un homenatge a Maria Antònia Munar", també cal tenir en compte que darrere hi ha el compte d'humor d'Instagram Mallorca Starter Packs. En to irònic, el seu creador declara a l'ARA Balears: "Tots sabem el que ha significat Maria Antònia Munar per a la política illenca. Per això, i més ara aprofitant la rotonda per entrar a Costitx, el seu poble, tenim una oportunitat per tornar-li tot el que ens va aportar com a presidenta".

La carretera Inca-Sineu i la rotonda nova a Costitx.

Efectivament, la petició fa referència a la recentment estrenada rotonda a la carretera Inca-Sineu, amb la qual el Consell de Mallorca va concloure les obres d'aquesta via fa només un mes, el 26 de setembre. "Ara per ara no s'hi ha col·locat cap element decoratiu, com és habitual trobar en aquests tipus d'infraestructures. És per això que des de Mallorca Starter Packs veim una gran ocasió de retre homenatge a Maria Antònia Munar, veïna de Costitx i expresidenta del Consell de Mallorca i del Parlament balear".

stats