Successos
Societat 29/10/2022

Un incendi en un edifici a Palma deixa 35 persones afectades per inhalació de fum

S'ha incendiat un cotxe que estava dins el garatge d'un edifici al carrer dels Reis Catòlics

ARA Balears
1 min
Un vehicle dels Bombers de Palma.

PalmaEls Bombers de Palma han actuat aquest dissabte en un edifici del carrer dels Reis Catòlics, on s'ha declarat un incendi en un cotxe aparcat dins el garatge d'un immoble. Segons ha informat Europa Press, 35 veïns han estat atesos per intoxicació de fum, quatre dels quals han estat traslladats a Son Espases per intoxicació. Entre ells, hi havia un nadó i un jove menor d'edat.

El foc ha obligat a desallotjar els veïns per la columna de fum que ha causat l'incendi. Així i tot, ningú no ha patit danys personals i s'espera que puguin tornar a ca seva quan acabi el treball d'extinció i ventilació dels Bombers. A hores d'ara, encara es desconeixen les causes de l'origen.

El cos de Bombers ha rebut l'alerta a les 10 h i diverses unitats s'han traslladat al lloc del succés, al número 113 del carrer dels Reis Catòlics. També hi han acudit agents de la Policia Local de Palma, un vehicle d'intervenció ràpida, una unitat de suport vital avançat, una de suport vital avançat d'infermeria i dues unitats de suport vital bàsic del SAMU 061.

stats