Succés
Societat 14/11/2023

Presó per a l'home que va intentar cremar el seu fill en un local a Palma

La víctima va aconseguir escapar a temps i va avisar la Policia Nacional

ARA Balears
1 min
Les eines utilitzades pel detingut per cremar el local amb el seu fill dedins

PalmaOrdenen presó provisional i sense fiança per a l'home que va intentar cremar viu el seu fill dins el local on treballava. El detingut, que havia passat aquest matí a disposició judicial, ha estat enviat a presó, segons fonts del Tribunal Superior de Justícia.

La Policia Nacional va detenir l'home de 69 anys quan intentava dur a terme l'homicidi. El cos armat va explicar que el detingut va tancat el seu fill dins el local i va tapiar-ne la porta per evitar que pogués sortir. Un cop va tenir el jove atrapat, va ruixar l'establiment amb benzina i els agents de la Policia Nacional varen arribar quan es disposava a calar-li foc amb un encenedor.

Tot i que el pare havia tapat la sortida principal, el fill va aconseguir fugir del local del carrer d'Eusebi Estada que ell mateix regentava i avisar les forces i cossos de seguretat de l'Estat, per tal d'evitar l'incendi i detenir el pare, que tenia intenció de cremar-lo viu, juntament amb el local.

Segons fonts policials, el motiu de l'intent d'homicidi hauria estat per problemes familiars, relacionats amb herències i deutes. L'home està acusat d'un delicte de detenció il·legal i d'un altre d'incendi.

stats