Societat 15/05/2019

La Guàrdia Civil deté tres persones i desmantella a Menorca una xarxa de tràfic d'heroïna

Les investigacions continuen obertes i no es descarten noves detencions

Iván Martín
1 min
La Guàrdia Civil ha mostrat els elements confiscats en el marc de l'operació "Llamp".

FerreriesLa Guàrdia Civil de Menorca ha detingut dos homes i una dona com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. A més, ha donat per desmantellada una xarxa d'introducció i distribució d'heroïna a l'illa. Aquest és el resultat de l'operació Llamp, iniciada el passat 10 de febrer, quan es van interceptar, a l'aeroport de Menorca, 112 grams d'heroïna a punt de ser introduïts mitjançant un paquet.

La investigació oberta va donar com a resultat la detenció d'una dona que s'encarregava de la introducció de la droga a l'illa. Aquesta duia dins el seu organisme uns 200 grams d'heroïna. La Guàrdia Civil també va detenir dos homes que rebien la mercaderia i la distribuïen. En paral·lel, un registre domiciliari a Ferreries va donar com a resultat la confiscació de 15.000 euros en efectiu, material per a la seva manipulació i petites quantitats d'heroïna, així com dos vehicles adquirits recentment per part del traficant.

Les investigacions continuen obertes i no es descarten noves detencions, però la Guàrdia Civil ha assegurat que el desmantellament de la xarxa d'introducció i distribució de la droga és una realitat. El jutjat de Primera Instància de Maó ha dictat presó per a dos dels tres detinguts, i el tercer ha quedat en llibertat amb mesures cautelars. El propietari de l'habitatge registrat, de 38 anys, i la dona, de 37, han ingressat a presó, amb una fiança de 15.000 euros per a ell i de 3.000 euros per a ella.

stats