Societat 10/10/2022

El Govern licita per 8,3 milions la primera fase del Conservatori de Música a Maó

Les instal·lacions continuaran sent de titularitat municipal

Iván Martín
1 min
Imatge de la Sala Augusta de Maó.

MAÓEl Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns autoritzar a l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) un total de 8,3 milions d'euros per a la licitació de la primera fase de les obres de conversió de la Sala Augusta de Maó per a la nova seu del Conservatori de Música i Dansa de Menorca.

La primera fase inclou la reforma i l'ampliació de l'edifici de la Sala Augusta. La segona engloba l'execució i el condicionament de les instal·lacions de l'auditori. Aquestes fases seran objecte de licitació pública de manera separada i correlativa en el temps. La Conselleria d'Educació del Govern assumirà la despesa i licitarà el projecte, que ha estat redactat per la Conselleria d'Habitatge. La previsió és que en les pròximes setmanes es tregui a licitació.

El projecte recupera un espai històric i millora l'oferta educativa musical de Menorca, i les instal·lacions, que continuaran sent de titularitat municipal, es convertiran en un equipament cultural de Maó i del conjunt de l'illa. A més, la ubicació del Conservatori a la Sala Augusta inclou la rehabilitació integral de l'edifici i la nova construcció als espais disponibles dins el solar i un d'adjacent. El nou edifici tindrà tres plantes i la superfície útil construïda serà pràcticament de 3.000 metres quadrats.

stats