Societat 09/02/2023

El govern espanyol destina 4,7 milions a projectes a les urbanitzacions de Menorca

Les actuacions se centraran a Ciutadella, es Mercadal i Sant Lluís

Iván Martín
1 min
Imatge de Cala en Blanes, Ciutadella.

MAÓMenorca rebrà un total de 4,7 milions d'euros procedents del govern espanyol per fer front a diferents projectes de millora a les urbanitzacions turístiques. Aquests doblers corresponen a la convocatòria de 2022 del Pla de sostenibilitat turística en destinació.

L'objectiu és donar continuïtat a les intervencions de les urbanitzacions turístiques de Menorca que s'estan executant en els últims anys. A través d'aquest pla es pretén renovar les zones turístiques per regenerar-les, mitjançant la modernització de les instal·lacions i infraestructures de les urbanitzacions i sectors turístics de l'illa, d'acord amb els valors sostenibles de la declaració Reserva de Biosfera.

Una de les finalitats és modernitzar i transformar íntegrament cap a la sostenibilitat, l'eficiència energètica, la digitalització i la competitivitat de Menorca com a destinació turística. Entre les actuacions, destaca la rehabilitació dels sistemes de sanejament, pluvials i subministrament d'aigua a Cala en Blanes, Cales Piques, Los Delfines i Torre del Ram, o les intervencions en matèria energètica a Cala Blanca, Son Carrió i Serpentona, totes aquestes a Ciutadella. D'altra banda, s'efectuaran millores a Punta Grossa del Mercadal i a Binisafúller-Roters de Sant Lluís.

stats