Societat 04/09/2020

El Govern llança una campanya amb 'influencers' per frenar contagis entre els joves

Els protagonistes del vídeo són Aida Martorell i Marcos White, que junts sumen més de cinc milions de seguidors a les xarxes

Ara Balears
1 min

PalmaEl Govern llança aquest divendres una campanya amb influencers mallorquins per conscienciar els joves sobre la importància de complir amb les mesures preventives vers el covid i evitar contagis, segons recull l'Executiu en una nota. Els protagonistes del vídeo són Aida Martorell i Marcos White, que junts sumen més de cinc milions de seguidors a les xarxes socials.

El Govern és conscient de la necessitat d'arribar al públic adolescent, ja que "ha patit amb duresa l'etapa del confinament". Tant Martorell com White adverteixen en el vídeo que "tots ens hem relaxat i esquivat les mesures alguna vegada, però ara no hi ha excuses" perquè, "si no aturam, el coronavirus ho aturarà tot una altra vegada". Per il·lustrar-ho, es veu com els dos influencers es troben en diferents espais de les Illes totalment buits.

El vídeo es distribuirà per les diferents plataformes digitals, com per exemple Tik Tok i Instragram, però també a través d'eines de missatgeria als dispositius mòbils. Així, amb aquesta campanya, l'Executiu demana "responsabilitat i prudència "davant la malaltia, perquè fins que no hi hagi un tractament per a la covid-19, "és essencial continuar prenent mesures de seguretat i seguir les recomanacions de les autoritats mèdiques".

stats