Societat 14/03/2022

El Govern aprova un decret per solucionar la situació dels apartaments Don Pepe d'Eivissa

Es constituiran dues comissions encarregades de cercar la viabilitat per als habitatges

ARA Balears
1 min
Roda de premsa del batle de Sant Josep de sa Talaia, Ángel Luis Guerrero dia 20 de novembre de 2021.

PalmaEl Govern ha aprovat un decret per intentar solucionar la situació dels apartaments Don Pepe d'Eivissa. Ho ha fet amb la formació de dues comissions encarregades de trobar la viabilitat per desfer el punt mort de la situació i trobar una sortida per a les persones implicades.

Les funcions d’aquestes comissions seran coordinar les accions per al desenvolupament de la solució d’habitatge de les persones que habiten els apartaments Don Pepe i impulsar les actuacions necessàries per restablir els valors ecològics a tota la zona. A més, també tindran la funció de vetlar perquè aquestes mesures es dirigeixin al compliment dels objectius marcats i valorar l’evolució de les diferents mesures adoptades.

Aquesta primera comissió serà de seguiment, conformada pel conseller de Mobilitat, Josep Marí; la consellera de Presidència, Mercedes Garrido, i el conseller de Medi Ambient, Miquel Mir, entre altres autoritats. També es crearà la comissió tècnica, que haurà de seguir de manera permanent el desenvolupament de les actuacions.

Amb aquestes accions, el Govern espera "avançar en les qüestions tècniques necessàries per fer possible, com més aviat millor, la solució per als veïns i veïnes dels apartaments Don Pepe".

stats