Societat 20/11/2021

Els veïns de Don Pepe hauran de deixar les seves cases abans del 17 de desembre

Així ho ha dictaminat el Jutjat número 3 de Palma

ARA Balears
1 min
Roda de premsa del batle.

PalmaEl Jutjat número 3 de Palma ha decretat que les 22 famílies de l'edifici Don Pepe, ubicat a Sant Josep de sa Talaia, hauran de deixar les seves cases abans del 17 de desembre. Segons ha informat Europa Press, les famílies encara tenen 15 dies per posar un recurs contra aquesta decisió.

El batle de Sant Josep, Ángel Luis Guerrero, ha comparegut per explicar aquesta decisió judicial i ha desitjat que el desallotjament es dugui a terme "de la manera menys traumàtica". "No em cansaré de repetir-ho: és un edifici que en qualsevol moment pot provocar una tragèdia", ha insistit.

Segons Guerrero, "poden insultar l'equip de govern de Sant Josep i acusar-lo de tenir intencions ocultes", però l'Ajuntament "no pot tancar els ulls davant la informació que es té avui" i, per això, "n'han de sortir pel seu propi peu". Segons el batle, per ara els veïns de l'edifici s'allotjaran en un establiment turístic si els afectats ho volen així. A més, ha posat a la seva disposició serveis jurídics i socials del Consistori.

Guerrero ha assegurat que es troben enfront d'un "drama humà" i que "és el moment de donar la cara" ajudant els veïns amb el que puguin. També els ha convidat a l'Ajuntament per aclarir qualsevol dubte que puguin tenir.

stats