Societat 25/08/2020

La Fundació Palma Aquarium i Save the Med col·laboraran en la protecció del medi ambient balear

El conveni entre les dues entitats inclou fer accions per a la conservació d'espècies, la investigació marina i l'educació ambiental

Ara Balears
1 min
Indret del fons marí illenc. / BIEL PERELLÓ

PalmaLa Fundació Palma Aquarium i l'entitat Save the Med Foundation han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració que implica el desenvolupament d'una sèrie d'activitats de conservació mediambiental i de sostenibilitat marina. L'acord inclou fer accions que millorin el medi ambient de les Balears, amb intervenció directa i col·lectiva en la conservació d'espècies, la investigació marina i l'educació ambiental.

Segons ha destacat la Fundació Palma Aquarium, la filosofia de Save the Med coincideix "amb els nostres valors i propòsits, entre els quals hi ha la divulgació del respecte per la naturalesa i la conscienciació mediambiental de la societat". A partir d'ara, totes dues entitats "unirem esforços per la sostenibilitat i salut del nostre entorn natural", recalca.

La missió principal de Save the Med, explica el comunicat, se centra a permetre que la mar Mediterrània recuperi la seva rica biodiversitat i prosperi en harmonia amb les poblacions locals ambientalment conscients i proactives. Així mateix, la Fundació Palma Aquarium és una entitat que treballa per millorar la conservació i protecció dels ambients marins, la seva fauna i flora, atenent els varaments de les tortugues marines i cetacis que tenen lloc al litoral de les Illes.

stats