Societat 14/08/2020

IB3 emetrà dissabte un especial sobre el documentalista submarí Fernando Garfella

El programa oferirà un retrat sobre la vida del submarinista, que va morir diumenge passat després de patir un accident mentre bussejava

Ara Balears
1 min

PalmaIB3 Televisió emetrà aquest dissabte a les 21.40 h un el documental Especial Fernando Garfella, a la mar gran per homenatjar el submarinista professional i documentalista que va morir diumenge passat a 31 anys després de patir un accident mentre bussejava a prop de la Dragonera.

Estava prevista la contribució de Garfella per a un gran documental sobre la mar de les Balears que preparava IB3 Televisió juntament amb la Fundació Marilles, segons ha informat la cadena pública en un comunicat.

El programa que s'emetrà dissabte oferirà un retrat del submarinista, que va treballar en la divulgació dels valors naturals de la mar i va dedicar moltes hores a retratar la vida marina col·laborant amb entitats conservacionistes, promovent la declaració de reserves de pesca i denunciant comportaments lesius amb el medi.

Garfella també es va comprometre a documentar els salvaments de migrants a la Mediterrània i va col·laborar amb Save the Med, a banda d'embarcar com a voluntari a l'Open Arms. Ara, una llanxa de l'ONG durà el seu nom.

stats