Societat 27/11/2020

La Fapa demana que tots els alumnes tornin a fer classes presencials

Aquesta reclamació la fan especialment per als cursos de segon d'ESO i segon de Batxillerat

Ara Balears
1 min
Balears comptarà amb dos centres educatius públics integrats el curs 2018-2019

PalmaLa Federació d'Associacions de Famílies d'Alumnes de Mallorca (Fapa) ha demanat que tots els estudiants puguin tornar a les aules de manera presencial, especialment els de segon d'ESO i els de segon de Batxillerat, segons ha informat l'agència Efe. La federació assegura que aquests dos nivells són els que més poden patir les conseqüències "negatives" de no anar a classe.

En un comunicat, expliquen que els alumnes del darrer curs de Batxillerat s'han d'enfrontar a les proves per accedir a la universitat, mentre que els estudiants de segon d'ESO ja varen haver de fer la meitat del primer curs confinats.

A més, la federació ha remarcat que existeix una "falta d'igualtat" entre l'alumnat que assisteix a classe de manera presencial i el que rep l'educació de manera semipresencial. En aquest sentit, els pares han assegurat que "entenen" la necessitat de reduir la xifra d'alumnes per classe, però han assenyalat que "a totes les famílies" els preocupa com aquestes mesures afecten els seus fills.

stats