Succés
Societat 03/11/2022

Expulsen un matrimoni d'un hotel de Palma

Es van negar a complir la normativa de l'establiment i van agredir una treballadora

ARA Balears
1 min
Un hotel de les Illes.

PalmaL'hotel Las Maravillas de Palma ha expulsat un matrimoni que estava allotjat a l'establiment turístic per negar-se a complir amb la normativa de la piscina i agredir el personal de l'hotel quan van explicar-los que estaven incomplint la normativa i els obligaren a canviar d'actitud.

Segons ha detallat la Policia Local, a través d'una nota de premsa, el matrimoni va entrar tassons de vidre a la piscina (fet que incompleix la normativa de l'establiment turístic) i es van negar a deixar-los. Tot i que els treballadors de l'hotel els van oferir tassons de plàstic, l'home i la dona expulsats van negar-se a canviar el tassó i deixar el de vidre i la dona va tirar el contingut del tassó a la cara a una cambrera. L'home, per la seva banda, li va tirar directament el tassó, però la cambrera va aconseguir esquivar-lo.

Davant aquesta situació i l'enfrontament i agressió del matrimoni als treballadors de l'hotel, la direcció de l'establiment turístic va avisar la Policia Local de Palma i els agents expulsaren el matrimoni de l'hotel.

stats