Tribunals
Societat 12/02/2024

L'exgerent de l'Ibitec acusat d'agressió sexual nega els fets i descarta un acord processal

Una dona va denunciar-lo per intentar besar-la i llepar-li la cara, presumptament

ARA Balears
1 min
Els jutjats de Palma

PalmaLa defensa de Juan Antonio Serra, l'exgerent de l'Ibitec, descarta la possibilitat d'arribar a un acord processal amb l'acusació en el judici per una denúncia contra ell per una agressió sexual. Serra està pendent de judici per un cas que en va implicar la destitució del càrrec que ocupava dins la Conselleria d'Economia i Hisenda. Una dona el va denunciar per intentar besar-la i llepar-li la cara, presumptament, en un local a Palma. També se'l jutjarà per donar un cop de puny a un dels policies que el van detenir.

Segons ha recollit Europa Press, la defensa ha presentat un escrit anunciant que no hi haurà possibilitat d'acord, per la qual cosa el judici es farà. Un pacte d'aquest tipus hauria implicat que Serra reconegués la seva culpa a canvi d'obtenir una rebaixa en les condemnes i evitar el judici, de manera que en el seu lloc es faria una breu vista.

En aquest sentit, cal recordar que, en el seu escrit de defensa, l'advocat de Serra negava la versió de les acusacions, rebutjant que actués amb un ànim libidinós o que es resistís als policies. La defensa també va al·legar que, en el moment dels fets, l'acusat havia consumit begudes alcohòliques i sol·licitava una atenuant de reparació del dany per compensacions econòmiques consignades per la denunciant.

stats