Política 25/11/2023

El Govern destitueix el gerent de l’Ibetec acusat d'agressió sexual

La Fiscalia demana tres anys de presó per a Juan Antonio Serra Ferrer

ARA Balears
1 min
Juan Antonio Serra Ferrer, en una imatge d'arxiu

PalmaEl Govern de les Illes Balears ha anunciat aquest dissabte dematí la destitució "immediata" del director general de l'Ibetec, Juan Antonio Serra Ferrer, després que es conegués la seva imputació com a presumpte autor d'una agressió sexual. A través d'un comunicat, l'Executiu ha explicat que quan han tingut coneixement de les acusacions formulades en contra seva i l'abertura de judici oral, han decidit destituir-lo.

En el comunicat, el Govern ha remarcat que reitera el seu compromís i absolut rebuig a totes les formes de violència contra les dones i aquesta ràpida actuació és una mostra més del "seu compromís" de posar tots els recursos i mesures en la protecció de les dones i en la lluita contra aquesta xacra social.

La Fiscalia, segons publica aquest dissabte el Diario de Mallorca, demana tres anys de presó per a Serra Ferrer per presumptament intentar fer una besada i llepar la cara a una desconeguda en un restaurant de Palma i pegar un cop de puny a un dels policies que el va detenir quan intentava fugir el maig de 2022.

El PSIB considera "insuficient" la destitució

El PSIB ha celebrat que el Govern balear hagi destituït de manera immediata el director acusat d'agressió sexual, però ha assegurat que ho considera "insuficient" i ha remarcat que tant ell com el partit "han de donar encara moltes explicacions".

A més, ha aprofitat també el comunicat per exigir la destitució immediata del gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) perquè amb els seus tuits "ha denigrat el conjunt de les dones, amb publicacions misògines i masclistes".

stats