Succés
Societat 10/05/2023

Ensurt al centre de salut de Son Gotleu: un ferit en caure-li el sostre damunt

L'home estava canviant un fluorescent quan ha caigut i ha provocat l'esfondrament del sostre

ARA Balears
1 min
El sostre del centre de Salut de Son Gotleu després de l'esfondrament

PalmaUna persona ha resultat ferida al centre de salut de Son Gotleu a Palma per l'esfondrament del sostre. Segons ha informat la Conselleria de Salut a l'ARA Balears, l'home, que és un dels operaris de manteniment, estava canviant un fluorescent en el moment dels fets, s'ha desequilibrat i, per no caure, s'ha agafat a les plaques del sostre i les ha arrossegat totes a terra, de manera que han caigut damunt ell. Això li ha causat nombroses lesions i el seu pronòstic és lleu.

Tot i que en aquells moments hi havia nombroses persones al centre de salut del barri de Palma, l'home estava sol a l'habitació on s'ha esfondrat el sostre i, per tant, no hi ha hagut més ferits.

Un agent de la Policia sortint del centre de salut després del succés

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dotacions dels bombers de Palma, la Policia Local de Ciutat i diversos treballadors del 061, que han atès el treballador ferit i l'han traslladat d'urgència a un centre hospitalari.

Es tracta, així, d'un nou accident laboral a les Illes Balears. Cal recordar que l'Arxipèlag és la comunitat autònoma de l'Estat amb una major taxa de sinistralitat laboral. De fet, segons les darreres dades publicades el mes passat per Adecco, a les Balears es van registrar el darrer trimestre de l'any passat 358 accidents laborals per cada 100.000 treballadors.

D'aquesta manera, l'Arxipèlag està molt per sobre de la mitjana estatal, ja que en el mateix període de temps, en el conjunt de l'Estat es van registrar 255 accidents laborals per cada 100.000 treballadors.

stats